Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλαση Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλαση
Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλαση
Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλαση

16/07/2020

EΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ & ΦΙΤΝΕΣ (ΠΟΣΔ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την 16/07/2020 δημοσιεύθηκε η απόφαση της λήψης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΠΟΣΔ) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Είναι μια μεγάλη μέρα για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες στην χώρα μας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Κολιγκιώνης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους πίστεψαν στο όνειρο αυτό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του.
Η ΠΟΣΔ θα συνεχίσει να καλλιεργεί και να αναπτύσσει το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες σε όλη την Ελλάδα ούτως ώστε να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΙFBB) η οποία από τον Δεκέμβριο του 2019 της έχει αναθέσει την εκπροσώπηση του αθλήματος στην χώρα μας.
Η ΠΟΣΔ είναι και θα παραμείνει ανοιχτή και έτοιμη να δεχτεί όσους επιθυμούν να ενταχτούν στην οικογένεια της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες και να συμμετέχουν στην αναγέννηση του αθλήματος στην Ελλάδα.

Κοινοποίηση
Ακολουθήστε μας