Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλαση Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλαση

20/04/2023

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ακολουθεί παρακάτω η χαιρετιστήρια επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness,

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Οργανωτικής Επιτροπής της Διοργάνωσης,

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Χαιρετίζω τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Άρσης Δραμιών – Kettlebell Lifting 2023, που θα διεξαχθεί στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου από τις 20 έως τις 24 Απριλίου.

Καλωσορίζουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες στην πατρίδα μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους εκπροσώπους κορυφαίων διεθνών αθλητικών οργανισμών. Σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις άλλωστε, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών, έχουν όλα τα εχέγγυα ώστε να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα του αθλήματος, αλλά και να το καταστήσουν περισσότερο γνωστό στην τοπική κοινωνία.

Μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αλλά και η παρουσία Ελλήνων στελεχών σε διεθνή όργανα, όπως ο αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ. Κλιάφας, ο οποίος έχει οριστεί και μέλος της επιτροπής Αντι-ντόπινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ενισχύουν την εξωστρέφεια του αθλήματος και επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία του αθλήματος αυτού.

Η διοργάνωση αυτή επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή που θέσαμε εξαρχής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για ανάπτυξη όλων των αθλημάτων ανεξαιρέτως δημοφιλίας. Προϊόν αυτής της νοοτροπίας είναι και η αύξηση των αναγνωρισμένων αθλητικών Ομοσπονδιών από 48 σε 56.

Μία από τις νέες Ομοσπονδίες, που εντάχθηκαν και επίσημα στην αθλητική μας οικογένεια είναι και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες. Και είμαι πολύ χαρούμενος, που σε πολύ γρήγορο διάστημα, η Ομοσπονδία σας εφαρμόζει στην πράξη τις αρχές μας, όπως η εξωστρέφεια, η ευγενής άμιλλα και ο συνδυασμός του αθλητισμού με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διοργανωτές, καθώς και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!”

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Αυγενάκης

Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

 

Χαιρετισμός Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών – Kettlebell Lifting 2023

Κοινοποίηση
Ακολουθήστε μας